Estudi

Espai Embellir és un estudi de creació d’una de les disciplines artístiques i científiques com és l’arquitectura, i a la vegada, un estudi on també es desenvolupen projectes d’interiorisme i disseny.

Crear espais on ens sentim amb harmonia i benestar. Perquè experimentar la bellesa implica equilibri amb la natura per trobar-se amb sentiments d’atracció i de benestar emocional.

Embellir prové de la paraula “bellesa” transformada gramaticalment en verb per definir una acció o transformació:

L’estudi es dedica a treballs tant d’arquitectura com d’interiorisme dedicats principalment al sector de l’habitatge i el retail.

És un espai reformat on també podeu trobar una petita zona de showroom amb materials d’acabats per poder estudiar les combinacions de cada projecte.

Ariadna Balcells

L’Ariadna és graduada en arquitectura per l’ETSAB i col·legiada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb experiència en el sector de l’arquitectura i l’interiorisme des de 2016.

Ha treballat en diferents estudis d’arquitectura i interiorisme de Barcelona d’interès internacional, on ha pogut conèixer i desenvolupar diferents coneixements i formes de treball.

El 2020 va decidir iniciar aquest projecte amb estudi al carrer Sant Josep d’Igualada, des d’on treballa amb molta passió i dedicació.

“M’apasiona la meva feina però sobretot m’apasiona poder crear espais adequats a cada persona, emfatitzar els valors essencials d’un espai i proporcionar una millor qualitat de vida. I és que la qualitat està en cada racó d’on passem els majors moments de la nostra vida”.