Serveis d’arquitectura

Oferim una àmplia gamma de serveis d'arquitectura i interiorisme adaptats a les teves necessitats. Des de la planificació i el disseny inicial fins a la gestió del projecte, et guiem en tot el procés per assegurar-nos que el resultat final compleix amb les teves expectatives.

Des d’Espai Embellir pensem que un dels moments més importants a l’hora de projectar un espai és conèixer al client i les seves necessitats, pel que posem molt interès en el moment pre-inicial de cada projecte per entendre quina és la forma de viure, les costums, les manies, els gustos, el que fa sentir en harmonia a aquella persona per poder començar a projectar en una direcció més adequada.

En el cas del retail busquem poder transmetre els valors de cada empresa i proporcionar a la vegada un factor que anomenem “factor sorpresa” per generar a l’usuari una emoció.

Generant una emoció positiva en un context espaial produïm una atracció entre usuari i espai que alhora implica un record i una associació positiva amb l’empresa, marca, etc.

Un altre valor molt important en la nostra filosofia és l’ecoeficiència i la sostenibilitat, per nosaltres és molt important la proximitat dels materials i la seva petjada ecològica, així com la instal·lació d’energies renovables, sistemes passius de climatització, i l’eficiència energètica global de cada nou projecte.

Sempre intentem que els nostres projectes tinguin una qualificació energètica alta, utilitzant com a guia el concepte de la “passivhaus”.

També ens agrada utilitzar materials naturals i nobles que dotin de caliu i benestar el nostre entorn immediat, una relació cos-matèria natural i harmònica.

Serveis d’arquitectura i interiorisme per l’habitatge i el comerç retail.

Espai Embellir serveis*

Des de la conceptualització fins a l’execució, treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per crear espais únics i funcionals que superin les seves expectatives. Descobreix com podem ajudar-te a construir el teu somni arquitectònic.

Projectes d’obra nova

Disseny i la planificació personalitzada per a la teva nova construcció. Desenvolupem solucions arquitectòniques úniques i funcionals, adaptades a les teves necessitats i gustos. Transforma el teu espai amb la nostra experiència i professionalitat.

Reformes i rehabilitacions

Les nostres reformes i rehabilitacions ofereixen solucions adaptades a les teves necessitats per transformar els espais existents. Amb un enfocament meticulós i creatiu, el nostre equip d’experts treballa per renovar i millorar els teus interiors i exteriors. Des de petites millores fins a projectes de gran envergadura, ens assegurem que cada detall reflecteixi el teu estil i compleixi les teves expectatives.

Projectes d’interiorisme i retail

Els nostres projectes d’interiorisme i retail combinen creativitat i funcionalitat per crear espais únics que cautiven els clients i impulsen les vendes. Amb una visió innovadora i un enfocament detallista, el nostre equip dissenya experiències de marca immersives i atractives. Des de l’elecció de materials fins a l’organització de l’espai, treballem per aconseguir resultats impactants que enforteixin la identitat i l’èxit del teu negoci.

Projectes i Informes tècnics urbanístics

Elaborarem informes exhaustius per avaluar la viabilitat i la conformitat normativa del teu projecte, així com per identificar possibles problemàtiques i solucions. Amb el nostre coneixement expert en normatives i regulacions urbanístiques, obtindràs un un assessorament fiable i precís per a garantir que el teu projecte compleixi amb tots els requisits legals i tècnics necessaris.

Certificats d’Eficiència Energètica

Et proporcionem una avaluació precisa i detallada de l’eficiència energètica del teu immoble per emetre certificat que indiqui el seu nivell d’eficiència. Amb aquesta informació, podràs identificar oportunitats de millora per optimitzar la seva eficiència, estalviar en costos energètics i reduir l’impacte ambiental.

Cèdules d’habitabilitat

T’ajudem a obtenir la certificació necessària per a l’ús legal i segur del teu immoble. Ens encarreguem de tot el procés, des de la recopilació de la documentació fins a la presentació i seguiment del tràmit, garantint la teva tranquil·litat i conformitat.

Taxacions

Et proporcionem una avaluació precisa i professional del valor de la teva propietat atenent a la seva ubicació, dimensions, característiques i condicions. Emetem un informe complet que reflecteix el valor actual del teu immoble, proporcionant-te una estimació fiable i imparcial. Ja sigui per a finalitats de venda, compra, assegurança o refinançament.

Informes d’Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

Et proporcionem una avaluació exhaustiva de l’estat i la seguretat del teu edifici per identificar possibles deficiències i t’oferim recomanacions per a la seva conservació. Assegura’t que el teu edifici compleix amb les normatives i es manté en condicions òptimes.